Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Het is altijd mogelijk om een afspraak te maken.


 0472 18 20 55

Stevige houten bijgebouwen

Elke realisatie in hout is handgemaakt volgens en met de beste technieken en materialen. 

Maatwerk is de norm en Reliano verzorgt ook unieke in-house ontwerpen. Dat geeft jouw project die exclusiviteit in uitstraling en de functionaliteit zoals jij die ziet. Hout is duurzaam en alleen hout met oog voor duurzaamheid en milieu heeft plaats in ons gamma.

Alles is mogelijk

Reliano maakt heel veel verschillende soorten houten bijgebouwen. Bent u een dierenvriend? Dan vervaardigt deze schrijnwerker paardenstallen, hondenkotten of vogelkasten. Bent u eerder een autofanaat dan maakt hij garages of carports voor uw stalen ros. Houdt u er gewoon van om veel buiten te zijn? Dan maakt hij een bijgebouw op maat in de houtsoort die u wenst en de afwerking die u voor ogen heeft. Alles is mogelijk.

Neem contact op

Neem snel contact op met ons voor de constructie van een houten bijgebouw. Als u nog vragen heeft of u meer informatie wenst dan staan wij steeds paraat. Wij komen graag eens langs om alles op te meten en de situatie te bekijken. De offerte is gratis en geheel vrijblijvend.