Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Het is altijd mogelijk om een afspraak te maken.


 0472 18 20 55

Van grootschalige renovaties tot kleine klusjes

Bij Reliano kan u terecht als klusjesdienst maar ook renovaties in Olen en wijde omgeving. 

Deze vakman helpt u om allerhande renovatiewerken in en rond uw huis vakkundig en zorgvuldig uit te voeren. Met zijn jarenlange ervaring is Reliano de geschikte vakman om u te verlossen van al dat ploeterwerk. Kranen herstellen, gyproc vervangen, tegels plaatsen… Reliano doet het allemaal.

Reliano is gespecialiseerd in renovatiewerken. Wij staan al jaren garant voor een persoonlijke service en een doelgerichte uitvoering van al uw renovaties. Ook als er herstellingen moeten uitgevoerd worden kunt u op hem vertrouwen voor renovaties. Goed om te weten is dat hij steeds aan de slag gaat met de beste merken en stevigste materialen zodat u verzekerd bent van een duurzaam resultaat.

Maak een afspraak

Als u meer inlichtingen wenst, kunt u steeds contact opnemen met Reliano. Hij komt graag eens langs om alle renovaties in Olen uit te voeren. Maak dus snel een afspraak en de klus is al half geklaard.